Rólunk

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket." - Dr. Keywan Grashoff - professzor, belgyógyász szakorvos, mikrobiológus,a Világ egyik legismertebb kutatóorvosa.

Köszönöm Dr. Keywan Grashoff-nak,hogy meg is valósította mindazt,amit évekkel ezelőtt mondott.Emellett köszönet Christian Wiesner-nek is ( a Dr. nő fiának ) ,aki ma már mindenki számára elérhetővé tette a Green Gold Imune kapszulák fogyasztását,és ezzel mindketten lehetőséget adtak bárki részére egy egészségesebb , hosszabban tartó boldog és teljes Élethez.

Dr. Keywan Grashoff és munkássága :
Dr. Keywan Grashoff professzor, belgyógyász szakorvos, mikrobiológus,a Világ egyik legismertebb kutatóorvosa.
Dr. Grashoff praktizálása alatt egyre inkább meggyőződött arról, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Érdeklődése a természetgyógyászat felé irányult.
Kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy a betegségek 80%-a hiányállapotra vezethető vissza, amit az élelmiszereinkben található –riasztó arányban csökkenő– vitális anyagok hiánya okoz. Azok a táplálékok, melyek még évtizedekkel ezelőtt tele voltak éltető anyagokkal, manapság akár 80%-kal kevesebbet tartalmaznak, ami nem elegendő az egészség megőrzéséhez. A tények összegzéseként egyetlen lényeges következményt vont le saját munkájában: 
"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket."
Hosszú évek teltek el, amíg kutató munkája során rátalált a mikroalgákra, melyekből a titkos receptúra létrehozásához két algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t és a Chlorella Vulgaris-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.
A mikroalga alapú, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó készítmények, megelőzésre és terápiás célra egyaránt alkalmasak.

MIÉRT PONT AZ ALGÁK ILYEN FONTOSAK AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA?

Az élet 3,5 milliárd ével ezelıtt alakult ki az óceánokban és az elsı élılények az algák voltak. Különbözı mutációknak köszönhetően, az összes élılény az algákból jött létre és telepítette be a Földet. Mint az „élet forrásának”, az algáknak tartalmazniuk kell azokat az építőanyagokat, amiből a bonyolultabb életformák állnak, beleértve a növényeket, állatvilágot és az embereket.

Az algák a legősibb szervezetek

Az atmoszféra oxigén tartalmának 80%-át is az algák adják és „csak” 20%-átaz esőerdők. Az algák a leghatékonyabb napenergia hasznosítók, átalakítva ezt az energiát szerves anyagokat hoznak létre és táplálják szinte az egész óceánt.

Algafogyasztás a történelmi népeknél

Kiváló tápláló és erősítő hatását az algáknak már az Inkák és az Aztékok is felismerték. Az inkák földje nagyságban vetekedett a
Római Birodaloméval. A jól mőködő ellátmányozás biztosította birodalmuknak a fennmaradást és a túlélést. A mezıgazdaságuk nem csak a forradalmian új öntözırendszernek, teraszos földmővelésnek és kifinomult tartósítási módszereknek köszönhette hatékonyságát, hanem a
mikro-algáknak és különösen a zöldalgáknak, más néven chlorellák széleskörő alkalmazásának.

Chlorella, az immunerősítő

Az emberek felismerve annak egyedülálló immunerısítő hatását, rendszeresen fogyasztották a chlorellát, állataiknak is adták, sőt a termıföldek táplálására is alkalmazták. Többek között ezt bizonyítják a 16. századból származó Toribio de Bonavente atya jegyzetei is, aki ekkortájt figyelte meg, hogy a Tezcoco-tó közepére, egy szigetre épült Tenochtitlanban, az Azték Birodalom fővárosában élő indiánok a víz felszínéről valamilyen élelmiszert győjtöttek és azt többféle módon elkészítve nagy mennyiségben fogyasztottak.

Az algát sokat evő Japánban sokáig élnek

A japán konyhamővészetnek is elengedhetetlen eleme a zöldalga. Egy átlagos japán évente közzel 10 kg algát fogyaszt. Ez egy európai ember évi cukorfogyasztásának felel meg. Nem kizárt, hogy az algáknak köszönhető a japánok a világon egyedülállóan magas élettartalma.
A tudomány figyelmét sem kerülték el a mikroalgák.

Algát az űrhajósok is fogyasztanak

Az űrkutatásban őrhajósok táplálékként használják, hiszen könnyen, gyorsan termeszthető,feldolgozzák a káros anyagokat, rengeteg oxigént termelnek, bıó, jó minıségő tápanyag-forrásként is felhasználhatóak. Napjainkban a NASA és az európai űrkutatók, együttmőködve az orosz őrhajózási központtal tovább kutatják az algák űrbéli hasznosítását (Chlorella-1 program), továbbá kiemelkedıen fontos szerepet szánnak e parányi élőlényeknek, melyekre nem hat a gamma-sugárzás káros hatása, a Mars meghódításában.

Mikroalga és sugárfertőzés?

A mikroalgák még a sugárfertőzések ellen is képesek védelmet nyújtani. Sugárfertızött betegeket az orvosok már régóta kezelnek eredményesen zöldalga és kékalga készítményekkel. A csernobili és a fuksuhimai sugárfertőzött betegek kezelése során is bebizonyosodott a zöldalga pozitív hatása, mivel számos beteg az algáknak köszönheti a túlélését és a felépülését.

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode